Hoe de ggz al jarenlang was betrokken in familierechtzaken en niet aan waarheidsvinding wenste te doen.

Dat blijkt ook. De niet-betrokkenheid van omstanders zoals dat dan wordt genoemd en waarover nu diezelfde vele omstanders, ouders van, partners van, gedupeerde ex-partners van, meest gedupeerde kinderen van, erover klagen ook.
Logisch, als je bedenkt dat de betrokkenheid werd afgehouden ook letterlijk.
In vele zaken kennellijk anders waren er niet zoveel problemen waarbij vaders onterecht te -kakken- werden gezet ook. En ongelimiteerd kunnen worden beschuldigd valselijk ook in familierecht bijvoorbeeld.
Het gevolg van deze rechtsdwalingen is gewoonweg dat kinderen ook al vaak zonder afstamming komen te zitten in situaties waarbij de moeder meestal de zaken traineerde en traineert.
Mensen met bl, veelal moeders, gaan dan weer meest naar een ander binnen een tel en kunnen daar weer verder gaan met de volgende haatcampagne en valselijke beschuldigingen.
Dat ze hier de goede informatie dan niet vertellen en die zaken en kenmerken is op zich alfout geweest met als gevolg psychische aantoonbare kindermishandeling, -oudervervreemding- en nog geholpen op grond van valse getuigenissen ook die nooit op waarheid werden gecontroleerd.
De ggz werkte maar met -aannames- in zaken ook richting rechter veelal. Omdat ze niet in juridische zaken willen worden betrokken. Dat is de achterliggende oorzaak. Personeel wat op eieren loopt in principe doordat ze niet melden wat er is. Niet melden wat zo'n dan moeder aan het doen is en wat gemeld WORDT op enig moment en waar de hulpverlener niets aan doet als een partner zelfs vader of toekomstig vader onterecht de zwarte piet kreeg en krijgt toegespeeld. Wat te denken van justitie die daarin een rol speelde.
Of politie die kennellijk totaal niet bekend blijkt met zulks gedrag en handelen.
En dan maar zeggen daar is toch de ggz voor?
Die ggz zegt gewoonweg in zaken ook daar is toch de politie voor.
En zo blijft het dus liggen en kan persoon in kwestie doorgaan onder het mom van etiket.
Schande Nederland.
En een afgang voor de politiek en een systeem wat behoort te zijn voor het "belang van het kind" met rechten op beide eigen ouders.
Helaas is in dit land dat ver te zoeken in vele zaken en zijn kinderen de klos door het geknoei en verzwijgen van werkers onder het mom etiket wat gebruikt wordt en de - wet privacy- ook zo'n wet die ze dan later en daarna op tafel gooien om maar niks te hoeven veranderen ten goede van kinderrechten op eigen ouders.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Onderzoek verband geloof en persoonlijkheidsstoornis

Het einde van het gezin.......